Conditii de livrare

Metoda de livrare 

Comanda ta se livreaza prin curier rapid oriunde pe teritoriul Romaniei. Livrarea comenzii se face in mod gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei. Pentru comenzile cu valoare sub 300 lei se percepe un cost de transport de 15 lei. Este important de stiut ca livrarea produselor de catre firma de curierat nu include  optiunea de desfacere a coletului  in prezenta transportatorului, care ar permite un refuz al comenzii in cazul unor posibile neconcordante. Daca ulterior doresti sa returnezi comanda, te rugam sa citesti sectiunea « Politica de retur ». 

Precizam ca produsele comandate online ajung la dvs numai prin intermediul firmei de curierat rapid si nu putem da curs solicitarii dvs de a le ridica personal din reteaua noastra de retail.

Termenul de livrare

Termenul de livrare al comenzii este cuprins intre 2 si 8 zile lucratoare de la data plasarii ei. Odata acceptata, ne obligam sa iti livram comanda in cel mai scurt timp posibil. In mod exceptional, in perioadele de vanzari cu pret redus sau in perioada sarbatorilor de Paste si de Craciun este posibil ca termenul de livrare sa fie depasit cu pana la aproximativ 8 zile lucratoare, urmare a numarului mare de comenzi de procesat, atat in sensul pregatirii lor, cat si in ceea ce priveste livrarea propriu-zisa de catre firma de curierat rapid.

Receptia produselor

In momentul primirii produselor de la curier, ai obligatia de a verifica atent integritatea coletului. In cazul in care ai constat ca este deteriorat si/sau desigilat, existand suspiciunea de deteriorare si/sau lipsa produse din colet, ai dreptul sa refuzi primirea comenzii.

Te rugam sa contactezi echipa Relatii Clienti (factoryoutlet.ro sau 0374 27 89 27), pentru a ne comunica acceptul sau refuzul tau. In acest din urma caz, daca ai efectuat plata online ti se va returna contravaloarea produsului/produselor. 

Raspunderea pentru afectarea conformitatii produselor pe durata transportului, precum si lipsa unuia sau a mai multor produse din colet, revine in totalitate transportatorului. Nu suntem raspunzatori pentru pagubele cauzate bunurilor in timpul transportului, decat in situatia in care ne informezi despre existenta lor la momentul receptionarii produselor.

Te rugam sa ne aduci la cunostinta orice aspecte privind eventuale defecte/vicii ascunse ale bunurilor in 24 de ore de la recepționarea lor.

Acceptarea livrarii comenzii de la curier reprezinta confirmarea ta ca ai primit un colet integru, sigilat. In acest caz, te rugam sa pastrezi atat ambalajele si etichetele originale ale produselor, cat si documentele ce au insotit comanda (factura si formular de retur) o perioada de 30 de zile calendaristice de la data receptionarii, pentru eventualitatea in care, ulterior, in acest interval de timp, decizi sa efectuezi un retur de marfa.

Pentru mai multe detalii cu privire la retururi te rugam sa consulti sectiunea «Politica de retur».

Incepand cu data livrarii comenzii, toate riscurile asupra produselor se transmit catre Cumparator.